Winkelwagen Geen producten

ONDERHOUD

Onderhoud
 
Het  uitvoeren van onderhoud vraagt vakmanschap en de juiste gereedschappen. Om deze reden hebben wij het onderhoud uitbesteed  aan hierin gespecialiseerde bedrijven.
 
Wintersport
Een goede voorbereiding voor uw wintersport is pas compleet als uw ski’s of snowboard goed zijn geprepareerd. Ski-onderhoud is een vak apart. Voor het onderhoud voor de wintersport werken wij samen met Kienhuis wintersport. Zij investeren elk jaar in de beste apparatuur om zo de beste service te kunnen bieden.

www.kienhuiswintersport.nl

Wielersport
Goed onderhoud verhoogt het fietsplezier en verlengt de levensduur van uw fiets. Het afstellen van een racefiets en MTB vraagt om veel ervaring. Om deze reden werken wij samen met één van de meest gerenommeerde fietsenmaker van Amsterdam, Rijwielhandel Comman. Comman heeft zich gespecialiseerd in het werken met Shimano onderdelen. We nemen daarom alleen fietsen in onderhoud welke Shimano zijn afgemonteerd.

www.commanfietsen.nl
 


 
Bezig met laden...
Green-oil-wet-chain-lube-100-ml
Green oil wet chain lube 100 ml. Penetreert in de ketting. Smeert de ketting. Beschermt de ketting. Voorkomt roestvorming. Biologisch afbreekbaar.    ... Per stuk:
€ 8,95

nero
nero Eco ski wax Per stuk:
€ 16,95

nzero
nzero Eco ski wax Per stuk:
€ 16,95

nzero
nzero Eco ski wax Per stuk:
€ 16,95

Prijzen-onderhoud-fietsen
Prijzen onderhoud fietsen Tarieven Fietsonderhoud 2018   Klein onderhoud                       € 78 ... Per stuk:
€ 78,00

Prijzen-wintersport-onderhoud
Prijzen wintersport onderhoud Hieronder staan de prijzen voor dit seizoen. Vanaf 10 paar ski's en/of snowboards 10% korting. Op basis van offerte

Alpsoluut Ski, Bike, Bite & Skate

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.