Winkelwagen Geen producten

BITE

BITE

Na jarenlang restaurant De Wereldbol te hebben gerund blijft het horecabloed kruipen waar het niet gaan kan. Daarom in onze shop een leuke koffiecorner. Hier drinken wij hoogwaardige koffie! En onze banana cake en brownie zijn over de grens bekend. 

Met trots kunnen we melden dat wij Il Magistrale cycling coffee mogen serveren. De Cima Coppi is een wielerterm die wordt gebruikt in de ronde van Italie om het hoogste punt van de Giro aan te geven. Deze blaast je van jouw fiets. Een perfecte balans tussen chocoladetonen, karamel en rood fruit. Heerlijk!!
IJburg is een perfecte plek om als uitvalsbasis te kiezen voor een fietstocht. Zowel de Vecht als ook het plassen van Loosdrecht , Ankeveen en Vinkeveen zijn snel bereikbaar. En via de Schellingwouderbrug ligt de hele kop van Noord Holland voor je open. Ook de weidse landschappen van de Flevopolder liggen op fietsafstand.

Voor groepen vanaf 6 personen is het bij ons mogelijk een leuk fietsarrangement te boeken. Je start met koffie en appelgebak en bij terugkomst staat er een heerlijk Italiaans pastabuffet voor je klaar.

Voor groepen groter dan 10 personen kunnen we een arrangement op maat maken. Bel ons voor een reservering of klik op Tour de SchransGeen producten aanwezig

Alpsoluut Ski, Bike, Bite & Skate

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Beste sporter

Na 10 jaar zijn wij geen fysieke winkel meer.
De webwinkel gaat verlopig nog even door.

Bergen groeten
Irma en Richard