Winkelwagen Geen producten

BITE

BITE

Na jarenlang restaurant De Wereldbol te hebben gerund blijft het horecabloed kruipen waar het niet gaan kan. Daarom in onze shop een leuke koffiecorner waar we drinken  en taartjes serveren.

Met trots kunnen we melden dat we Earth koffie en water op de kaart hebben staan. EARTH COFFEE is gepositioneerd in lijn met Earth Water…You Never Drink Alone. EARTH COFFEE doneert 100% van de winst aan waterprojecten. Tevens worden duurzame projecten in koffieproducerende landen ondersteund via de Mocca d’Or Foundation.

IJburg is een perfecte plek om als uitvalsbasis te kiezen voor een fietstocht. Zowel de Vecht als ook het plassen van Loosdrecht , Ankeveen en Vinkeveen zijn snel bereikbaar. En via de Schellingwouderbrug ligt de hele kop van Noord Holland voor u open. Ook de weidse landschappen van de Flevopolder liggen ook op fietsafstand.

Voor groepen vanaf 6 personen is het bij ons mogelijk een leuk fietsarrangement te boeken. U start met koffie en appelgebak en bij terugkomst staat er een heerlijk Italiaans pastabuffet voor u klaar.

Voor groepen groter dan 10 personen kunnen we een arrangement op maat maken. Bel ons voor een reservering of klik op Tour de Schrans

Bezig met laden...
   1  2  


Alpsoluut Ski, Bike, Bite & Skate

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Beste sporter,
Ook wij hebben ons moeten bezinnen op de situatie met betrekking tot het corona virus. We hebben de volgende maatregelen genomen:
- Aangepaste openingstijden.
- Klanten hou je aan de 1,5 meter afstand.
- Bikefittings uitsluitend telefonische te reserveren.
- Uiteraard houden wij ook de 1,5 meter afstand.
Bergen groeten,
Irma en Richard
#alpsoluutstayfit