Winkelwagen Geen producten

2117

 

Het verhaal van 2117 


2117 of Sweden werd in 2003 opgericht door een paar jongens die niet vonden wat ze zochten in Zweedse sportwinkels. Ze waren op zoek naar mooie skikleding met een hoge functionaliteit, maar voor prijzen die gewone mensen aantrekken. Toen ze dit niet vonden, profiteerden ze van hun 30-jarige collectieve ervaring in de sportkleding- en ski-industrie en richtten ze het merk 2117 of Sweden op. Sinds de start in 2003 is het merk snel gegroeid en wordt het nu gedistribueerd in 18 landen vanuit 4 continenten.
2117 of Sweden wordt voornamelijk geassocieerd met skikleding, maar ontwikkelt ook kleding in de categorieën golf, hardlopen, outdoor en training. 2117 of Sweden wordt gekenmerkt door een strak Scandinavisch design in felle kleuren.
2117 of Sweden heeft als officiële sponsor en leverancier deelgenomen aan verschillende grote evenementen zoals Volvo Ice Camp Kaprun, Volvo Austrian Amateur Open, Scandinavian School of Golf en University of St Andrews Golf Program.
2117 van de Zweedse ontwerpers en het productteam streven er altijd naar om hun knowhow te combineren met nieuwe technieken en ideeën. Dit om innovatieve en mooi uitziende kledingstukken te kunnen ontwikkelen en produceren die geschikt zijn voor de meest veeleisende artiest, ongeacht of het gaat om hardlopen, skiën of golfen. Onze ontwerpers staan ​​altijd in contact met onze teamriders en ambassadeurs. Deze mensen worden zorgvuldig geselecteerd door onze distributeurs over de hele wereld, zodat feedback van alle markten belangrijk wordt bij het maken van nieuwe collecties.
Sinds 2012 ontwikkelen en produceren we ook een milieuvriendelijke collectie als onderdeel van de gewone inline collectie met het trefwoord duurzaamheid, allemaal met als doel de affectie van de mens voor ons milieu te verminderen. In dit deel van de collectie gebruiken we alleen gerecyclede materialen in onze stoffen.Geen producten aanwezig

 


Alpsoluut Ski, Bike, Bite & Skate

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Beste sporter

Na 10 jaar zijn wij geen fysieke winkel meer.
De webwinkel gaat verlopig nog even door.

Bergen groeten
Irma en Richard