Winkelwagen Geen producten

COMMAN

COMMAN
Elke Comman racefiets of Mountainbike is ontworpen en wordt gebouwd vanuit Hollandse nuchterheid en eerlijkheid. Daarnaast biedt een Comman fiets u de mogelijkheid zonder meerkosten de fiets helemaal persoonlijk te maken.
Nuchterheid betekend dat de fiets is ontworpen om zo goed mogelijk te fietsen. Dat begint bij het frame en wordt doorgezet in de componenten. Alleen goed is goed genoeg. Bewezen techniek en componenten welke waar dan ook ter wereld verkrijgbaar zijn. Zo zal een fietsvakantie niet eindigen bij een Franse fietsenmaker met de woorden ”Je ne sais pas.”
Die eerlijkheid zijn geen loze woorden. Een fiets wordt afgemonteerd met een volledige Shimano set. Een set wordt dus gebruikt zoals Shimano dit bedoeld heeft. Eerlijkheid houdt niet op na de aanschaf. Omdat wij overtuigd zijn van het product krijgt u 2 jaar garantie en een servicebeurt ter waarde van € 78  op elke fiets.

Hoe persoonlijk de fiets wordt, is een keuze van uzelf. Er is keuze uit diverse frames welke afgemonteerd kunnen worden met de Shimano groep van uw keuze.  Het meest persoonlijke aan de fiets is de kleurstelling welke door uzelf kan worden bepaald.
Met behulp van ons bike fit programma bepalen we graag de juiste maat.
 

 Geen producten aanwezig

Alpsoluut Ski, Bike, Bite & Skate

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.