Winkelwagen Geen producten

TOUR DE SCHRANS

TOUR-DE-SCHRANS

Tour de Schrans is culinair fietsen op hoog niveau. Een Tour de Schrans rijdt je in een groep. We hebben standaard etappes maar kunnen ook een etappe op maat maken.
 
Voor de Tour du Schrans willen we etappe Beemster voorstellen.
 
De Beemster is een polder welke op de Werelderfgoedlijst staat.
De Beemsterpolder dateert uit het begin van de 17e eeuw. De polder heeft zijn goed geordende landschap van akkers, wegen, kanalen, dijken en nederzettingen – aangelegd volgens de principes van de klassieke en Renaissance-planning – behouden. Om het meer werd een stevige dijk van 42 kilometer gelegd en daaromheen groef men een ringvaart. Met 43 windmolens werd het meer vervolgens leeggepompt.
De Beemsterpolder is nu de voedingsbodem voor diverse (h)eerlijke producten. Naast de bekende kaas zal de Beemster u verrassen met een diversiteit die ongekend is. Vlees, wijn en fruit, en dat allemaal op nog geen 70 km2 grond.
 
De totale etappe heeft een lengte tussen de 100 en 110 km. De route begint en eindigt bij wielerwinkel Alpsoluut en voert langs het IJsselmeer en uiteraard door de Beemster.
Voor het "schrans" gedeelte van de tour gaan we natuurlijk ingrediënten uit de Beemster gebruiken. We beginnen met koffie met gebak. Onderweg verzorgen we een lunch. We sluiten af met een pastabuffet inclusief wijn.
 
We kunnen het een en ander nog omlijsten met informatie rondom sportvoeding en thermo kleding.
 
Prijs vanaf €75,- per persoon minimaal 6 personen.
 Geen producten aanwezig

Alpsoluut Ski, Bike, Bite & Skate

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Beste sporter

Na 10 jaar zijn wij geen fysieke winkel meer.
De webwinkel gaat verlopig nog even door.

Bergen groeten
Irma en Richard