Winkelwagen Geen producten

ONDERHOUD BIKE

ONDERHOUD-BIKE

Mijn naam is Ivo van der Haagen. Mijn grote passie is de wielersport en alles wat hier mee te maken heeft, waaronder ook de verkoop van raceframes/-fietsen (IVOOS, Scatto en Prorace), het opbouwen en het onderhouden van voornamelijk race-, baan-, cyclocrossfietsen en MTB’s.

Op 14 jarige leeftijd ben ik begonnen met wielrennen bij de Uithoornse Wieler Trainings Club op amateurs niveau. In die tijd verdiende ik met mijn zaterdagbaantje niet genoeg geld om deze toch wel dure hobby / sport allemaal te bekostigen. Telkens naar de fietsenmaker was best een grote kostenpost, dus ben ik zelf gaan sleutelen. Wat begon met een stuurlintje vervangen eindigde uiteindelijk met een complete fiets. Tot mijn 21e jaar heb ik aan wielrennen gedaan, helaas door een blessure heb ik de strijd moeten staken.

Na een 10 tal jaren niet gefietst te hebben, ben ik in 2005 weer rustig begonnen met een aantal jongens van “Vijfhuizen schaatst”. Aangezien ik het fiets spelletje weer steeds leuker begon te vinden en het me makkelijk af ging heb ik besloten om in 2009 weer lid te worden van een wielervereniging, dit keer bij H.S.C. de Bataaf te Zwanenburg. Op dit moment zijn we weer terug bij UWTC.

Doordat ik weer ben gaan wielrennen is de passie voor het opbouwen en onderhouden van racefietsen ook weer gegroeid. Wat weer begon met mijn eigen racefiets en later van diverse vrienden is nu verder uitgebreid tot racefietsen, baanfietsen, cyclocrossfietsen voor iedereen die hier interesse heeft.

In 2012 heb ik behoorlijk wat racefietsen opgebouwd en onderhouden. Na diverse keren de vraag te hebben gekregen waarom ik niet voor mezelf ging beginnen, heeft dit me aan het denken gezet. Aangezien er veel wielrenners zijn die het beste willen en daar een normale prijs voor willen betalen, ben ik mijn eigen bedrijf gestart ivoosbikebuild. Ik kan datgene bieden waar om gevraagd wordt.

Ik vind het een geweldige uitdaging om voor diegene die een frame en losse onderdelen hebben, maar geen gereedschap of de handigheid om de fiets te kunnen opbouwen, dit voor u te doen. U bent bij mij aan het juiste adres. Alles wordt met veel zorgzaamheid en liefde in elkaar gezet. Ook de verkoop en advies voor een nieuw raceframe/-fiets (IVOOS, Scatto en Prorace) behoord tot mijn mogelijkheden.

Ooit hoopte ik nog eens van mijn hobby mijn werk te maken, deze droom is nu uitgekomen.

Greetz, IvoGeen producten aanwezig

Alpsoluut Ski, Bike, Bite & Skate

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Beste sporter

Na 10 jaar zijn wij geen fysieke winkel meer.
De webwinkel gaat verlopig nog even door.

Bergen groeten
Irma en Richard