Winkelwagen Geen producten

TORQ SPORTVOEDING

TORQ-SPORTVOEDING

TORQ is in Engeland gestart vanuit sportconsultancy en coaching. Vanuit een behoefte aan sportvoeding op 100% natuurlijke basis is eerst een reep ontwikkeld. Inmiddels heeft TORQ een breed assortiment sportvoedingproducten, zoals gels, repen en drank voor tijdens het sporten en herstelproducten voor na het sporten.

TORQ sportvoeding is er voor iedereen die een optimale duurprestatie wil neerzetten en dit op een gezonde manier wil doen. 

TORQ werkt volgens een simpel concept. Het menselijk lichaam kan per uur maximaal 90 gram koolhydraten opnemen. Ieder TORQ-product (500ml drank, een reep of een gel) bevat zo’n 30 gram koolhydraten. Hiermee weet de sporter altijd hoe veel producten hij/zij tijdens een training of wedstrijd moet nemen om het energieniveau op peil te houden.

Alle producten hebben een natuurlijke lichte smaak en een lichte structuur, waardoor je ze gemakkelijk kan doorslikken en de maag ze goed verdraagt. De verpakkingen van de repen en de gels zijn ontwikkeld door sporters, deze zijn met 1 hand open te krijgenGeen producten aanwezig

Alpsoluut Ski, Bike, Bite & Skate

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Beste sporter

Na 10 jaar zijn wij geen fysieke winkel meer.
De webwinkel gaat verlopig nog even door.

Bergen groeten
Irma en Richard