Winkelwagen Geen producten
Wat eet en drink je voor, tijdens en na het wielrennen

  30-05-2018     Reacties (0)

Wat eet en drink  je voor, tijdens en na het wielrennen Klik onderstaande afbeelding aan en open deze in een nieuw venster. Dan kun je de volledige presentatie zien over het eten en drinken voor, tijdens en na het wielrennen. Als extra toevoeging vind je hier ook een recept van Anne's Banenenbrood. Heel voedzaam en lekker. Een goede aanvulling en afwisseling op de sportrepen en gels.  

Lees meer

Alpsoluut de beste winteractie!!

  03-04-2016     Reacties (0)

Alpsoluut de beste winteractie!! Een heerlijk zonnig voorstel. Lekker wegdromen met deze super aanbieding. Wij hebben geen zonnesteek maar wel dit aanbod. Wij geven een heerlijke vliegreis voor 2 personen bij aanschaf van: een paar ski's wintersportkleding t.w.v. € 500. Kom naar onze shop en check de mogelijkheden en voorwaarde op RBI-travel . Aanbieding loopt tot 30 april 2016.

Lees meer

Openingstijden winter 2105 2016

  02-12-2015     Reacties (0)

Openingstijden winter 2105 2016 Dit seizoen zijn we op de volgende zondagen open: 6 december 2015 20 december 2015 3 januari 2016 17 januari 2016 7 februari 2016 Openingstijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur. Om materiaal te testen zijn we gesloten van 25 december 2015 tot en met 2 januari 2016. Onze normale openingstijden zijn: dinsdag t/m vrijdag 10 - 19 uur Zaterdag 10 - 17 uur Daarnaast is het ook mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken.  

Lees meer

Bescherm ook de ogen tegen de zon

  21-05-2015     Reacties (0)

Bescherm ook de ogen tegen de zon Zonder goede bescherming kan Uv-straling permanente schade aan de ogen veroorzaken. Reden voor het Oogfonds om de campagne ‘Vergeet je zonnebril niet’ te starten. Blootstelling aan overmatige Uv-straling verhoogt het risico op staar (cataract) en recent onderzoek noemt ook leeftijdsgebonden maculadegeneratie (LMD). Deze netvliesaandoening is in Nederland de grootste oorzaak van blijvende achteruitgang van het zicht. Voor de vorming van deze oogziektes geldt, net als voor huidkanker, dat het effect optreedt na opeenstapeling van schade over een lange periode. Een goede zonnebril is dan ook essentieel. Een zonnebril hoeft niet duur te zijn om je ogen goed te beschermen. Het Oogfonds adviseert om bij het kopen van een zonnebril wel te letten op de volgende punten: Tips voor een goede zonnebril: De...

Lees meer

Onderhoud racefiets of mountainbike met Squirt

  Alpsoluut     11-04-2015     Reacties (0)

Onderhoud racefiets of mountainbike met Squirt Waarom Squirt? Omdat het werkt. Het is simpel; Olie/teflon trekt vuil aan terwijl wax water-, zand- en  vuilafstotend werkt.  Squirt lube bestaat voor 38 % uit wax.  De ketting blijft schoon (je handen dus ook!) en het schakelen gaat  soepel, ook na langdurig gebruik en/of lange afstanden.  Ontvetten behoort tot het verleden, even afborstelen voldoet.  Een paar goede gebruikerstips De 1e keer aanbrengen Ontvet je ketting **  , cassette, voortandwielen en derailleurwieltjes zo grondig mogelijk zodat alle olie verwijderd wordt. Liefst 2x met ontvetter en daarna met zeepwater.  [ ** Indien je een nieuwe ketting hebt die al met Squirt lube is voorgesmeerd hoef je NIET te ontvetten!] Daarna de ketting laten drogen en de eerste keer met intervallen van...

Lees meer

Alpsoluut Ski, Bike, Bite & Skate

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.